Selamat Datang CuckooSempoi.Com

Terima kasih kerana Mengunjungi

Laman Web Ini

Anda sedang mencari
PENAPIS AIR ?

Anda berada ditempat yang betul

Laman ini merupakan hasil usaha dari (Team Tim Along )

Admin Web merupakan sales Natural Executive yang sah dari Penang

Tarikh Hari Ini:

Kenapa Perlukan Penapis Air ?

Siapa yang pernah......

  • Baru masak air hari ini, esoknya air dah berkeladak dalam bekas air?
  • Risau nak minum air masak dari paip sebab banyak pencemaran air sekarang?
  • Tadah air dari paip untuk masak, air keluar dari paip warna kuning berkarat?
  • Baru nak minum air sejuk simpan dalam peti ais, tengok2 air dah habis orang lain minum?
  • Suka air bermineral, selalu beli air mineral berkotak2 di kedai?
  • Pagi2 kelam kabut nak pergi kerja, tak pernah sempat nak minum air 3in1 beli banyak2 sebab tak sempat nak masak air?

Tahukah anda , air paip kita sekarang mengandungi "7k" ?

1. Karat   2. Kimia   3. Keladak   4. Klorin
5. Kuman 6. Keroh 7. Kotoran Bahan Buangan

Kalau pernah.....tulah sebabnya perlu berCuckoo!

Kenapa Pilih Penapis Air Cuckoo ?

Air bersih hujung jari!
 Air bukan sahaja bersih, sihat lagi tu. air kaya dengan mineral!
 Mudah. tekan2 minum. tak perlu kelam kabut. dah tiada istilah morningblues mondayblues.

 Harga mampu milik! harga bermula dari RM2.50 sehari!

 Jimat masa, jimat wang & jimat tenaga! tak perlu singgah kedai kopi pagi2 sebelum ke office, buat air di rumah sahaja! tak perlu lagi pergi ke mesin2 air tadah2 air berbotol2. tak perlu lagi pergi ke supermarket semata-mata nak beli air mineral.

KENALKAN Penapis Air CUCKOO !!

Kenapa Penapis Air Cuckoo......

  •  Semua mesin Penapis Air CUCKOO menghasilkan AIR ALKALI RENDAH dan KAYA DENGAN MINERAL. Average ph7.5-7.9 & sama macam air mineral di kedai! 
  • Air CUCKOO BEBAS Heavy Metal / Logam Berat. Mana datang heavy metal atau logam berat? Pencemaran dalam air minuman oleh bahan sisa buangan industri dan pengguna adalah perkara biasa. Antara sisa yang merbahaya termasuklah sisa logam berat yang tak dapat ditapis oleh filter biasa.
  • Air CUCKOO 99.99% BEBAS Virus & Bakteria. Ya, virus & bakteria yang sekecil zarah juga dapat ditapis oleh Cuckoo.
  • CUCKOO paling CEPAT tukar filter di pasaran. Setiap 4 bulan sekali kita akan datang untuk tukar filter. Bermakna dalam setahun, semua filter yang ada di dalam mesin anda akan ditukar!
  • CUCKOO menggunakan teknologi NANO POSITIVE FILTER yang telah dipatenkan. CUCKOO sahaja yang ada teknologi ini! Nano Positive Filter ialah filter yang dapat menapis bakteria, logam berat dan pada waktu yang sama menghasilkan air yang bermineral dan beralkali rendah. Boleh tengok gambar revolusi teknologi filter seperti di bawah.
  • Dijamin HALAL. Minum tanpa was-was !

  • CUCKOO LEBIH MURAH ! Selepas 3 tahun, harga bulanan menurun !

Jadi Cuckoo Adalah Penapis Air Terbaik No.1 Di Malaysia

Anda Telah membuat Pilihan Yang Tepat

_________________________

Penapis Air serendah rm60 sebulan

penapis udara serendah rm60 sebulan

TERDAPAT 8 PAKEJ PALING MELETOPJUALAN DIMALAYSIA

PAKEJ 1 = Penapis Udara C Model

PROMOSI Penapis Udara C Model: Goood Plan kini juga ada untuk Penapis Udara! Harga bulanan bermula dari Rm60 sahaja!
- Plan yang juga flexible. Boleh pilih harga bulanan ikot berapa lama tempoh bayaran yang kita mahukan.
- Harga bulanan tersebut dah termasuk Servis, Penukaran Filter Baru & Warranty

TEMPOH PEMASANGAN = 3hari - 5hari waktu berkerja

PAKEJ 2 = Penapis AIR KING TOP

KING TOP (PROMOSI GOOOD PLAN MASIH BERLANGSUNG! HARGA BULANAN DARI RM0 SAHAJA!

PROMOSI KING TOP: Goood Plan Yang Flexible! Harga bulanan bermula dari Rm80 sahaja!
-Plan yang flexible. Boleh pilih harga bulanan ikot berapa lama tempoh bayaran yang kita mahukan
-Harga bulanan tersebut dah termasuk Servis, Penukaran Filter Baru & Warranty

TEMPOH PEMASANGAN = 3hari - 5hari waktu berkerja

PAKEJ 3 = Penapis AIR FUSION TOP

TEMPOH PEMASANGAN = 3hari - 5hari waktu berkerja

PAKEJ 4 = Penapis AIR ICON

TEMPOH PEMASANGAN = 3hari - 5hari waktu berkerja

PAKEJ 5 = Penapis AIR MARVEL

TEMPOH PEMASANGAN = 3hari - 5hari waktu berkerja

PAKEJ 6 = PROMOSI Penapis AIR JAZZ

TEMPOH PEMASANGAN = 3hari - 5hari waktu berkerja

PAKEJ 7 = Penapis AIR DELUXE

TEMPOH PEMASANGAN = 3hari - 5hari waktu berkerja

PAKEJ 8 = Penapis AIR FUSION STAND

PAKEJ 9 = Penapis Air Cuckoo IRIS

TEMPOH PEMASANGAN = 3hari - 5hari waktu berkerja

MACAM MANA NAK DAFTAR?

Pendaftaran CUCKOO sangat mudah!

ada CCRIS??
ada CTOS???
suri rumah?
Tiada masalah, anda masih boleh pasang CUCKOO !

Saya hanya perlukan:
salinan kad pengenalan (depan sahaja)
nombor akaun bank yang masih aktif
ATAU
salinan kad debit (depan sahaja)
ATAU
salinan kad kredit (depan sahaja)

TIDAK PERLU penjamin
TIDAK PERLU payslip
TIDAK PERLU bank statement
TIDAK PERLU EPF statement
(ini bukan buat pinjaman dengan bank ya )

YA, SEMUDAH ITU!
Apa tunggu lagi, JOM DAFTAR!

Sila KLIK DAFTAR PERCUMA Dibawah ini

PIHAK KAMI AKAN CALL ANDA DALAM 1JAM .

HakCipta Terpelihara CuckooSempoi.Com 2018
Semua Maklumat diatas adalah benar